Sommercamp 2022

Sommercamp med Nivå Kajakklub 4. til 7. august 2022

Turen går til Syddjurs med base på Ebeltoft Strand Camping.

Vi transporterer kajakkerne på private biler og tager afsted fra klubben torsdag morgen. Er retur i klubben søndag aften.

Sommercampen er både for nyligt frigivne og mere erfarne roere. Max 16 deltagere.

Vi er tidligt ude med opslaget, fordi turen ligger den sidste weekend i skolernes sommerferie, hvor der er spidsbelastning på både campingpladser og færgeforbindelser.

ROVANDET

Vi kommer til at ro i et meget naturskønt og historisk interessant område. De lokale kajakroere anbefaler især Helgenæs rundt, Kalø- og Egens Vig, hvor der er mulighed for at se sæler. Samt Knebel Vig, der ligger mere beskyttet.

 Dagsturene vil være på 15-20 km. Der er gode muligheder for at planlægge ture efter vind og vejr samt deltagernes rofærdigheder. Kort: http://weblink.syddjurs.dk/Foldere/Kajakkort.pdf

BASEN

På campingpladsen har vi booket Strandplads 403A til fælles base, hvor vi kan samles til turmøder, spisning og hygge med udsigt til solnedgangen over vandet.

Vi sætter et fællestelt op, hvor vi kan opbevare kølebokse, borde og stole. Der vil være strøm til kaffebrygning, opladning af div. gadgets m.v.

OBS!

Du skal selv kontakte campingpladsen for booking af egen teltplads,- vent ikke for længe, det er en populær campingplads!

Lige bag vores fællesplads, ligger der et campingområde for telte.

Teltplads + 1 person (uden p-plads ved teltet) koster 474 kr. for de 3 dage.

Der er også mulighed for at booke en Standardplads. Der vil typisk kunne være 2 små telte på disse pladser, og det er tilladt at parkerer med 1 bil. Standardplads + 2 personer koster 1068 kr. for de 3 dage.

Du kan læse mere på campingpladsens hjemmeside. https://www.ebeltoftstrandcamping.dk/

 UDGIFTER

Udover egen teltplads, skal du regne med udgifter til fælles teltplads, fælles mad, kørsel og færgeoverfart (afregnes mellem de der kører sammen).

Der bliver turplanlægningsmøde mandag 23. maj kl. 18.00 i klubben.

Vi starter med at lave makkerredninger sammen. På selve mødet tager vi en runde, hvor vi får kendskab til hinandens kajakfærdigheder.

Vi koordinerer også kørsel og hvor mange af måltiderne vi vil være fælles om.

 Du tilmelder dig, inden planlægningsmødet, via denne https://doodle.com/poll/c4anbf8uv8ih443h?utm_source=poll&utm_medium=link

 Hilsen Dorthe J. og Dorte Parbst