Hvad sker der i klubben?

Kajakroere på stranden

Klubroning

Hver onsdag aften og søndag formiddag er der klubroning. Alle, der har lyst, kommer i klubben, og vi ror en fællestur – normalt på et par timer eller deromkring – i området, oftest i et tempo så langt de fleste kan være med. De, der har lyst til at ro stærkt, kan slå sig løs sammen eller på hjemturen. Nogle søndage, når vejret er godt, ror vi en længere tur, f.eks. til Helsingør.

Klubroningerne foregår onsdage er kl. 18.30 eller 18.00 afhængigt af aftenlyset, og søndage kl. 10.00 (man skal være klar i bådene på disse tidspunkter). En hyggelig måde at mødes på, hvor du både kan få roet og snakket med andre medlemmer. Det hænder, at nogle bliver hængende uden for klubhuset bagefter og får en kop kaffe eller en øl.

Der vil være roguide onsdag og søndag. Roguiden er ikke træner eller ansvarlig; men en garant for, at der er nogen at ro sammen med.

Klubture

Ud over klubaftenerne har vi forskellige arrangementer. Typisk har vi 3-4 ture af dagslængde til forskellige steder. Vi kommer frem ved at tage kajakkerne på taget af bilen og køre sammen. Eller vi tager klubbens kajaktrailer, som kan tage 16 kajakker på én gang.

Herudover har vi normalt mindst én lang tur om året med overnatninger over f.eks. fire til fem dage – ofte til svenske skærgårde. Andre ting arrangeres også ad hoc – f.eks. deltagelse i nogle af de større motions-orienterede stævner eller konkurrenceroninger.

Opbevaring af egen kajak

Vi har pladser til privatejede kajakker, men der er stor efterspørgsel på disse pladser, så der må påregnes noget ventetid.

Du kan blive skrevet på ventelisten til en plads til din egen kajak, så snart du har bestået frigivelseskurset. Er du allerede frigivet fra en anden klub, kan du blive skrevet på venteliste med det samme.

Fester

Vi holder én eller to fester om året, typisk i forbindelse med frigivelseskurset og så julefrokosten; herudover efter behov. Højt humør og nogle gange til den lyse morgen.