Klubarrangementer

Fart i kajakkerne – klubtur til Milos , oktober 2020

Herunder kan du se nærmere om klubturene i 2022. Arrangementerne vil løbende blive opdateret med information om turene, transport, antal deltagere, tilmelding, mv.

Oversigt over samtlige klubarrangementer finder du i fanen Kalender.

Heldagstur til Mølleåen, søndag den 26. juni

Tag med på en heldagstur, hvor vi ror på den naturskønne Mølleå. Turen er på ca 14 km, og alle kan være med.

Vi mødes i klubben kl. 10, smider kajakkerne på bilerne og kører til Kano og Kajakbutikken i Frederiksdal, hvor vi sætter i. Vi ror i roligt tempo og nyder en frokost og en kaffepause undervejs. Vi afslutter ved Strandmøllekroen.

En lille kajakvogn er en fordel at have med, da der er syv overbæringer.

Turen aflyses ved færre end 6 deltagere.
Tilmelding inden 23. juni.

Bedste hilsner Dorte og Britt

SUP

Nu har du muligheden for at komme ud og få undervisning i Stand up Paddling. Vi har lånt 7 board fra DGI og fået Dorte fra Rungsted til at komme og undervise. Vi lave to hold lørdag den 9. juli hhv. kl. 9-12 og 13-16 og om søndagen er der fri leg. Max deltager 2 x 7 personer efter først til mølle. Tilmelding på denne doodle

Tur til Roskilde Fjord

Dette er en heldagstur hvor alle kan være med. Vi padler i det rolige vand på Roskilde fjor og nyder den skønne natur. Turen er på ca. 15 km.  med roligt tempo og frokostpause i naturen.

Vi afslutter med besøg på havnen og værkstederne ved siden af Vikingeskibsmuseet, hvor vi kan blive klogere på de de fantastiske fartøjers konstruktion. Her får vi kaffe, en øl eller hvad vi har lyst til. Turen aflyses ved færre end 6 deltagere. Max deltage 20 Tilmelding på FB Begivenheder.

Sommercamp 4. til 7. august 2022

Årets sommercamp: Meld til i god tid!! Se mere her!

Tur til Milos i 2022

Vi gentager succesen fra sidste år og planlægger en uge til Milos den 17-25 september 2022.
Der er nu en ledig plads !
Se genopslag på klubbens fb side 25.04.22. Skrive dig på Doodle listen og kontakt enten Dorte eller Lene. Link til liste Doodle