Klubarrangementer

fart i kajakkerne – klubtur til Milos , oktober 2020

Herunder kan du se hvad vi planlægger af klubture i 2021. Arrangementerne vil løbende blive opdateret med information om turene, transport, antal deltagere, tilmelding, mv.

Oversigt over samtlige klubarrangementer finder du i fanen Kalender.

  • Lørdag den 19 juni -Søndag den 20 juni: Tur til Ven med overnatning på campingpladsen. Bliver kun gennemført med gunstige vejrforhold; men der forefindes en plan B.
  • Fredag den 02 juli – Søndag den 04 juli: Weekendtur med pakkede kajakker og overnatning i naturen, shelter, campingplads.
  • Søndag den 11 juli: Dagstur som planlægges og arrangeres af en eller flere klubmedlemmer. Tænk over det det og kom med DIT bud på en dejlig kajakdag 🙂 Skriv til lu@larsulrik.com om dit forslag og vi hjælper med at få det på www og FB.
  • Søndag den 25 juli: Vi gør det en gang til ! Find på en god tur og invitér klubben med 🙂
  • Torsdag den 05 august – Søndag den 08 august: Årets Skærgårdstur går ikke til Fjällbacaka som først annonceret. Der var udsolgt. Turen går til Orust , Stocken Camping, hvor vi også har været tidligere. Det er et fantastisk farvand med mulighed for flere spændende og smukke ture . Se mere om turen HER og tilmeld dig HER