Sommercamp Rügen

Sommercamp 2018 på Rügen den 28. juni til 1. juli 2018

Årets "Danmarkscamp" går i 2018 til Tysklands største ø Rügen, der ligger i Østersøen ud for Stralsund.

Øen er kendt for sine imponerende kridtskrænter, fine sandstrande, flotte badehoteller (her skal vi så ikke bo), hyggelige byer og en spændende historie. Her byggede nazisterne bl.a. det gigantiske feriekompleks Prora, som dog aldrig nåede at blive taget i brug inden krigen sluttede.

Rügen2

Gennem tiden har havet sønderdelt øen i en mængde bugte og vige, som gør Rügen til et eldorado for kajakroere, med masser af muligheder for at finde mere beskyttede strækninger i læ for vinden og gå på opdagelse på de mange strande og små bugter.

Planlægning af sommercamp Rügen er på plads og Doodlen er nu åben

Vi kører til Rügen i private biler med 2 personer i hver og kajakker på taget. Turen går via Trelleborg i Sverige direkte til Sassnitz på Rügen. Sejlturen varer ca. 4 timer.

Vi skal bo i telt på Campinplatz am Schabrode Bodden, som ligger lige ud til beskyttet vand med gode muligheder for varierede ture. Læs mere om campingpladsen her: https://www.camping-schaprode.de/

Pris for transport (færge + bro) ca. kr. 1.040 + brændstof (ca. 300 km i alt)

Pris for overnatning ca. kr. 350 Dertil kommer udgifter til mad mm.

Frist for bindende tilmelding er den 1. april. Der skal indbetales 700 kr. (til færgebillet) på MobilePay til Susanne Hjuler på 2097 0308 senest 3. april, således at vi kan købe færgebilletter (Her skal vi bruge navn på passagerer, bil registrerings nr. samt højde med kajakker på taget (2 el. 4 meter)).

Link til doodle: https://doodle.com/poll/x7gpre24yrvqxnqe

NB! Husk at angive om du vil blive til mandag den 2. juli.

Vi indkalder til planlægningsmøde i april/maj.

Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

Tovholdere: 2 x Susanne (V.B. og B.H.)

Rügen4

 

Rügen5