Klubarrangementer

 • Klubtur

  06/05

  Foråstur på Esrum sø
  Billede - Skipperhuset ved søens sydbred ESRUM SØ- DAGSTUR - ( læs evt. mere om dagture på hjemmesiden ) Tag med på denne smukke tur, hvor vi nyder den nyudsprungne bøg og de ynglende fugle ved søen. Turen er årets første. Vi padler ikke langt ( ca. 15 km )  og hurtigt, så alle kan være med, selv om padle motorikken er blevet lidt rusten i løbet af vinteren. Husk en god madpakke og varmt tøj, evt. våd- eller tørdragt, da vandet stadig er meget koldt. Du er velkommen til at bage en kage, vi holder naturligvis kaffepause undervejs :-) Vi tager afsted med klubbens trailer til kajakkerne. Vi mødes i klubben kl. 9.00 og hjælper med at pakke traileren. Tilmelding på doodle HER SENEST onsdag den 02 maj 2018
 • Klubtur

  01 - 05/06

  Fjälbacka 2018
  Skærgårdstur til Fjälbacka  i juni Tag med til den flotte skærgård på vestkysten nord for Göteborg, som byder på fantastisk natur. Området er spækket med flotte tætliggende øer, som skaber læ for vestenvinden. Øerne har ofte små pittoreske byer og andre idylliske steder der er værd at udforske. Fjälbacka by ligger smukt tæt op ad stejle klipper. Flere kender måske byen fra Camilla Läckbergs krimier eller som hjemsted for skuespilleren Ingrid Bergmann. Farvandet er rimeligt beskyttet, men du skal være i god form og være fortrolig med at ro i bølger. Endvidere skal du være indstillet på dagsture på ca. 20 km. Der bliver altid indlagt min 2 pauser på heldagsture. Herunder en lang frokostpause. Arrangementet er i høj grad socialt og henvender sig til alle, der er glade for kajaksejlads, kombineret med smuk natur og hyggeligt samvær. (se mere under klubture på hjemmesiden) Vi bor i hytter med fast base på en dejlig campingplads lidt uden for byen. Der kommer mere om turen i løbet af marts måned , hvor der vil være bindende tilmelding på doodle  Der vil være en begrænsning på 14 deltagere.
 • Klubtur

  28/06 - 01/07

  Sommertur Rügen
  Sommercamp 2018 på Rügen den 28. juni til 1. juli 2018 Årets "Danmarkscamp" går i 2018 til Tysklands største ø Rügen, der ligger i Østersøen ud for Stralsund. Øen er kendt for sine imponerende kridtskrænter, fine sandstrande, flotte badehoteller (her skal vi så ikke bo☺), hyggelige byer og en spændende historie. Her byggede nazisterne bl.a. det gigantiske feriekompleks Prora, som dog aldrig nåede at blive taget i brug inden krigen sluttede. Gennem tiden har havet sønderdelt øen i en mængde bugte og vige, som gør Rügen til et eldorado for kajakroere, med masser af muligheder for at finde mere beskyttede strækninger i læ for vinden og gå på opdagelse på de mange strande og små bugter. Planlægning af sommercamp Rügen er på plads og Doodlen er nu åben Vi kører til Rügen i private biler med 2 personer i hver og kajakker på taget. Turen går via Trelleborg i Sverige direkte til Sassnitz på Rügen. Sejlturen varer ca. 4 timer. Vi skal bo i telt på Campinplatz am Schabrode Bodden, som ligger lige ud til beskyttet vand med gode muligheder for varierede ture. Læs mere om campingpladsen her: https://www.camping-schaprode.de/ Pris for transport (færge + bro) ca. kr. 1.040 + brændstof (ca. 300 km i alt) Pris for overnatning ca. kr. 350 Dertil kommer udgifter til mad mm. Frist for bindende tilmelding er den 1. april. Der skal indbetales 1.000 kr. på mobilepay til Susanne Hjuler på 20970308 senest 3. april, således at vi kan købe færgebilletter (Her skal vi bruge navn på passagerer, bil registrerings nr. samt højde med kajakker på taget (2 el. 4 meter)). Link til doodle: https://doodle.com/poll/x7gpre24yrvqxnqe NB! Husk at angive om du vil blive til mandag den 2. juli. Vi indkalder til planlægningsmøde i april/maj. Der er ingen begrænsning på deltagerantal. Tovholdere: 2 x Susanne (V.B. og B.H.)