Klubarrangementer

 • Klubtur

  01 - 05/06

  Fjälbacka 2018
  Skærgårdstur til Fjällbacka  i juni fra lørdag den 02 til tirsdag den 05 juni 2018 TUREN ER DESVÆRRE UDSOLGT (MAX 14 DELTAGERE), men der er mange andre dejlige ture i årets program :-) (se Kalenderen eller følg med her og på Facebook) Vi gør det igen.. ...Fjälbacka byder på det smukkeste og mest varierede kajakvand i skærgården. Tag med til den flotte skærgård på vestkysten nord for Göteborg, som byder på fantastisk natur. Området er spækket med flotte tætliggende øer, som skaber læ for vestenvinden. Øerne har ofte små pittoreske byer og andre idylliske steder der er værd at udforske. Fjälbacka by ligger smukt tæt op ad stejle klipper. Flere kender måske byen fra Camilla Läckbergs krimier eller som hjemsted for skuespilleren Ingrid Bergmann. Farvandet er rimeligt beskyttet, men du skal være i god form og være fortrolig med at ro i bølger. Endvidere skal du være indstillet på dagsture på ca. 20 km. Der bliver altid indlagt min 2 pauser på heldagsture. Herunder en lang frokostpause. Arrangementet er i høj grad socialt og henvender sig til alle, der er glade for kajaksejlads, kombineret med smuk natur og hyggeligt samvær. (se mere under Klubture /Weekendture 1,  på hjemmesiden) Vi bor i hytter med fast base på en dejlig campingplads lidt uden for byen. Se mere: http://fjallbackacamping.se/ Vi kører i egne biler og fordeler madlavning mv. på infomøde medio maj. Tilmelding foretages HER inden den søndag den 06 maj 2018 . Turen har en begrænsning på 14 deltagere. Først til mølle ;-)  
 • Klubtur

  28/06 - 01/07

  Sommertur Rügen
  Sommercamp 2018 på Rügen den 28. juni til 1. juli 2018 Årets "Danmarkscamp" går i 2018 til Tysklands største ø Rügen, der ligger i Østersøen ud for Stralsund. Øen er kendt for sine imponerende kridtskrænter, fine sandstrande, flotte badehoteller (her skal vi så ikke bo☺), hyggelige byer og en spændende historie. Her byggede nazisterne bl.a. det gigantiske feriekompleks Prora, som dog aldrig nåede at blive taget i brug inden krigen sluttede. Gennem tiden har havet sønderdelt øen i en mængde bugte og vige, som gør Rügen til et eldorado for kajakroere, med masser af muligheder for at finde mere beskyttede strækninger i læ for vinden og gå på opdagelse på de mange strande og små bugter. Planlægning af sommercamp Rügen er på plads og Doodlen er nu åben Vi kører til Rügen i private biler med 2 personer i hver og kajakker på taget. Turen går via Trelleborg i Sverige direkte til Sassnitz på Rügen. Sejlturen varer ca. 4 timer. Vi skal bo i telt på Campinplatz am Schabrode Bodden, som ligger lige ud til beskyttet vand med gode muligheder for varierede ture. Læs mere om campingpladsen her: https://www.camping-schaprode.de/ Pris for transport (færge + bro) ca. kr. 1.040 + brændstof (ca. 300 km i alt) Pris for overnatning ca. kr. 350 Dertil kommer udgifter til mad mm. Frist for bindende tilmelding er den 1. april. Der skal indbetales 700 kr. (til færgebillet) på MobilePay til Susanne Hjuler på 2097 0308 senest 3. april, således at vi kan købe færgebilletter (Her skal vi bruge navn på passagerer, bil registrerings nr. samt højde med kajakker på taget (2 el. 4 meter)). Link til doodle: https://doodle.com/poll/x7gpre24yrvqxnqe NB! Husk at angive om du vil blive til mandag den 2. juli. Vi indkalder til planlægningsmøde i april/maj. Der er ingen begrænsning på deltagerantal. Tovholdere: 2 x Susanne (V.B. og B.H.)      
 • Klubtur

  03 - 05/08

  Molstur 2018
  Turbeskrivelse: Starter ved Egå havn og ror efter vejrforholdene. Dog med den plan at vi sigter efter Ebeltoft.  Der er indlagt pauser på turen og overnatning på Helgenæs hvis vejeret tillader det. Bil og trailer stilles ved Egå havn og hentes søndag og vi køre tilbage til Århus havn. På turen er der indlagt en gåtur i Mols bjerge, der er gode badestrande på hele turen, så bare spring i. Vi komme forbi et fuglereservat hvor vi forsigtig ror forbi. Der skal være plads til at ændre ruten i forhold til vejrforholdene, som det ses på kortet. Se mere HER   Max antal deltager 10 - 12  personer. Udrejse Fredag 3. August. Transport  fra Nivå kajakklub til Sjællands Odde . Start fra Nivå Kajak klub kl. 6.30, læsning af kajak start  kl. 6.00. Færge afgang Odden  : 8.45 ankomst Århus kl. 10.00. Hjemrejse Søndag 5 august: Århus havn kl. 18.45 eller den færge der passer. Hjemme Nivå Kajakklub ca. kl. 21.30 - 22.00. Pris: Bil med hænger ca. 1600 kr. tur/ retur. Bil ca. 1000 kr. tur/retur. Camping : 200 kr./ pr person Ca. pris per person 6- 700 kr. Overnatning: En nat på campingplads ved Ebeltoft  og en nat i naturen. Mad: Medbring mad til 2 dage, 3 dag kan det købes i Ebeltoft. Måske fælles mad, hvis der er stemning for det. Tilmelding inden 15. Juni  2018 Tilmelding på :  https://doodle.com/poll/km7w4tyy5kvbxhrr Hvis du ikke kan finde ud af det , så skriv til:  hanschristian.christensen@gmail.com Husk at skrive dit telefonnummer ved tilmelding på doodle / email , så vi kan ringe hvis vi har brug for at kontakte dig.   Med sommerhilsen   Hans              tlf. 22214652